29
Nisan
2024
Pazertesi
AKSARAY

'Yeşil bir Aksaray istiyoruz'

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’yı makamında ziyaret eden öğrenciler, yeşil ve modern bir şehir istediklerini söyledi.

Zafer İlköğretim Okulu 7-B sınıfında öğrenim gören bir grup öğrenci, Belediye Başkanı Nevzat Palta’yı makamında ziyaret ederek röportaj yaptı. Belediye Başkanlığı hakkında Başkan Nevzat Palta’dan bilgiler alan öğrenciler, modern ve yeşil bir şehir istediklerini ifade ettiler.

Belediye başkanlığının çok büyük sorumluluk isteyen bir görev olduğunu ifade eden Başkan Nevzat Palta ise "Belediye başkanlığı çok sorumluluk isteyen, vebali olan ağır bir iştir. Halka karşı sorumluluğumuz vardır. Bende başkan olarak halkımıza, şehrimize en iyi şekilde faydalı olmaya ve hizmet etmeye çalışıyorum. Aksaray yeterli düzeyde gelişmemiş. Ancak biz yapacağımız çalışmalarla Aksaray’ı modern bir şehir yapmanın gayretinde olacağız. Bu arada sizler de çalışacaksınız, mücadeleyi bırakmayacaksınız. Her zaman dürüst insan olun. Çünkü sizler ülkemizin, Aksaray’ımızın geleceğisiniz. Bu nedenle çok çalışkan ve başarılı olmalısınız. Ayrıca yeşil bir Aksaray için projelerimiz var. Hep beraber şehrimizi yeşillendirelim" dedi.
Başkan Palta ve öğrenciler daha sonra beraber yemek yedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2005 Salı 13:41:22
Güncelleme :31 Mart 2005 Perşembe 16:30:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?