3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

"Geçmiş Zaman Olur ki" MKM'de

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu her pazar Geçmiş Zaman Olur ki adlı oyunla tiyatroseverlerle buluşuyor. Oyun, Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde pazar günleri saat 15:00’da ücretsiz olarak izlenebiliyor.

Ücretsiz İzlenebiliyor

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından hazırlanan Geçmiş Zaman Olur ki adlı oyun her pazar saat 15:00’da ücretsiz olarak izlenebiliyor. Kenan Olpak yönetimindeki Kent Tiyatrosu tarafından sahnelenen orta oyunu Mamaklılar’a kültür-sanat dolu bir hafta sonu geçirme keyfini yaşatıyor.

Kahkaha Fırtınası

Kent Tiyatrosu’nun 15. oyunu olan 2 perdelik Geçmiş Zaman Olur ki, Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde kahkaha fırtınası estiriyor. Genç oyuncuların başarılı performansıyla göz doldurduğu oyuna genç-yaşlı her yaştan seyirci yoğun ilgi gösteriyor.

Eğitimler Sürüyor

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Kültür Merkezi’nde tiyatro eğitiminin aralıksız devam ettiğini belirterek, “Öğrencilerimiz emek vererek birbirinden güzel oyunlar sahneliyorlar. Bu oyunlar yıl içinde Mamaklılar tarafından beğeniyle takip ediliyor. Biz yerel yönetimler olarak kültür-sanat alanında yapılan çalışmaları desteklemek zorundayız ve her zaman da destekleyeceğiz” dedi.

Tiyatro Seyirciyle Güzel

Tiyatronun sanat dalları arasında ayrı bir yerinin olduğunu kaydeden Akgül, Tiyatro seyircilerle güzel. Tiyatronun olmazsa olmazı seyircidir” diye konuştu. Akgül, Mamaklı tiyatroseverleri her Pazar günü MKM’ye davet etti.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 15:32:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?