3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

1 TL'lik ayakkabılara hücum!

Ankara'da yeni açılan bir mağaza, ilk gün 1 TL'den ayakkabı satınca büyük izdiham yaşandı.

Krize rağmen büyümeye devam eden FLO, Ankara'nın Kızılay ve Sıhhiye semtlerinde 2 yeni mağaza açtı.

Bu açılışlarla Türkiye genelindeki mağaza sayısını 58'e yükselten FLO'nun açılışa özel düzenlediği çifti 1 TL ile 39.95 TL arasında değişen ayakkabı fiyatları vatandaşların mağazalara akın etmesine neden oldu.

Sabahın ilk ışıklarıyla mağaza önünde sıraya giren vatandaşlar, uygun fiyatlar karşısında bakmadan, denemeden, hatta ambalajı bile açmadan ne bulduysa satın aldı. Bu arada içeriye girebilmek için saatlerce kuyrukta bekleyen vatandaşlar arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Aşırı izdihamın yaşandığı mağaza içinde ve dışında bir ambulans ve sağlık ekipleri hazır bekletildi.

Birbirinden kaliteli ayakkabıların inanılmaz fiyatlarla satışa sunulduğu açılışta bayan ayakkabıları 9.95-19.95 TL arasında değişen fiyatlarla raflarda yerini alırken, çocuk ayakkabıları 9.95 TL, erkek ayakkabıları 19.95 TL ve spor ayakkabıları 39.95 TL gibi çok avantajlı fiyatlarla tüketicilerle buluştu. Açılışta bebek ayakkabıları ise yalnızca 1 TL fiyatla satıldı.

Açılışa özel kampanya sayesinde, küresel kriz karşısında alım gücü neredeyse tüketen vatandaşların yüzü bir günlüğüne de olsa güldü. FLO Mağazalar Koordinatörü Mehmet Ayyıldız, mağaza açılışlarına özel kampanyalarla krizde alışveriş giderlerini azaltan tüketicileri harekete geçirmeyi amaçladıklarını söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 13:57:15
Güncelleme :3 Haziran 2009 Çarşamba 14:05:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?