3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

'2 metre daha gitse yaşayacaktı'

Ankara’da doğalgaz sızıntısı sonucu ölen 7 gençten Büşra Bek’in (18) babası Avukat Mustafa Bek, istifa eden Başkent Doğalgaz A.Ş.’nin Genel Müdürü Veysel Karani Demir’in, “Kimisinin belden üstü yarı çıplak” sözlerini yalandı.

Bek, “Kızım eğer iki metre daha gidebilseydi. Belki kapıya ulaşarak, kapının altından gelen havayla veya kapıyı açarak kurtulmuş olacaktı” dedi. Bek, Karani’nin kendi kızı ve diğer gençler için söylediği “yarı çıplak” ifadesinin doğru olmadığını, yaptığı açıklamanın da görev alanına girmediğini kaydetti.

‘Keşke sevgilisi olsaydı’
Bek, bazı basın organlarında kızıyla ilgili olarak çıkan haberlerde yer alan, “Âşıkları ölüm bile ayıramadı” şeklindeki ifadelerin de doğru olmadığını, kızının anne- annesinin yanına gömüldüğünü, diğer arkadaşının nereye defnedildiğini bilmediğini belirtti.

Bu haberlerin kendisini üzdüğünü ifade eden Bek, “Kızım 18 yaşını bitirmiş üniversiteye başlamış bir genç kızdı. Bu çocuklar 2 aydır birbirlerini tanıyor. Sevgili olmaları için geçen zaman çok az. Tabii ki sevgilisi de olacaktır. Keşke sevgilisi olsaydı. Bunların altında art niyet aramak doğru değil” dedi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 12:30:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?