3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

24 saat doğalgaz satışı

Başkent Doğalgaz A.Ş. Genel Müdürü Harun Gündüz, 15 Ekim'den itibaren doğalgaz satışlarının 24 saat yapılacağını açıkladı.

Gündüz, makamında düzenlediği basın toplantısında, doğalgaz satış hizmetinin 24 saat boyunca süreceği yerler arasında Maltepe'deki Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü gişeleri ile Keçiören'deki PTT merkezinin olduğunu ifade etti.

Gündüz, 24 saat boyunca doğalgaz satışı yapılacak Maltepe'deki merkezlerinde güvenliğe de büyük önem verdiklerini belirterek, güvenliğin 5 görevli tarafından sağlandığını söyledi. Gündüz, Mart ayından itibaren PTT Genel Müdürlüğü'yle gerçekleştirilen anlaşma gereği PTT

merkezilerinde başlatılan doğalgaz satışının da abonelere kolaylık sağladığını anlatarak, abonelere daha iyi hizmet verme adına yarından itibaren 24 saat boyunca doğalgaz satışına başlayacaklarını kaydetti.

Maltepe ve Keçiören'in en çok doğalgaz abonesinin bulunması nedeniyle ''pilot ilçe'' seçildiğini ifade eden Gündüz, uygulamanın abonenin doğalgaz satın alma konusunda mağdur duruma düşmemesi için yapıldığını vurguladı. Yapılan uygulamanın Türkiye'de bir ilk olduğuna dikkati çeken Gündüz, böylece özellikle kış aylarında abonelerin uzun kuyruklarda beklemeyeceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 14:07:04
Güncelleme :14 Ekim 2009 Çarşamba 15:11:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?