3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

3.Mamak Tiyatro Şenliği başladı

Oyunda Abdullah Şahin, Soner Arıca, Fulden Akyürek, Muhlis Asan, Ortans Kıvanç ve Ferdi Akarun ile birlikte rol alan Aydan Şener, gösterdiği performansla alkış topladı.

Kara çarşaf da dahil olmak üzere oyunda beş ayrı kostüm giyen Şener, "Ben işimi yapıyorum. Çarşaf giydiğim için tepki toplamam" dedi.

Abdullah Şahin, Aydan Şener, Soner Arıca, Fulden Akyürek, Muhlis Asan, Ortans Kıvanç, Ferdi Akarnur ve 20 kişilik genç oyuncu kadrosunun görev aldığı oyun, Kayserili tutucu bir amcanın ölen kardeşinden kalan mirası yeğenlerine paylaştırmak için İstanbul'a gelmesi ve kaza geçirip bir homoseksüelin kanını aldıktan sonra kişilik değiştirmesiyle gelişen olayları konu alıyor.

Aydan Şener oyunda, biri muhafazakar, çarşaf giyen, diğeri de frapan ve modern olan Nudiye ve Cudiye adlı iki kız kardeşi canlandırıyor. Şener, "Nudiye ile Cudiye birbirine tamamen zıt karakterli ikiz kardeşler. Bir oyuncu için böyle bir rol avantajdır. Ben de rolü bu nedenle kabul etmiştim. " dedi. Aydan Şener gibi i tiyatro sahnesine alışmaya çalışan şarkıcı Soner Arıca da süper oyun sergiledi. Oyun Bittiğinde ise seyirciler oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladı

Abdullah Şahin Böyle tarihi bir bina da ve bu denli süper seyirciler karşısında oyun oynamış olmanın mutluluğunu dile getirerek,3.tiyatro Şenliğini düzenleyen Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin’e bu etkinlikten dolayı teşekkür ederek, sahneye davet etti.

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin,davetlerini kırmayıp 3.Tiyatro Şenliğine icabet eden tüm oyunculara teşekkür ederek kendini kanıtlamış yıllardır sahne tozu yutan, usta oyuncuları Mamak’ta ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek 20.Tiyatro Şenliğini’de inşallah bu sahnede yaşarız.temennisinde bulunarak,oyunculara plaket verdi.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 09:39:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?