3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

5 taksitle kömür kapış kapış!

BELKO, 10 merkez ilçede 31 perakende satış deposuyla bu kış da Ankaralıların kömür ihtiyacını karşılamak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Piyasaya sunduğu çevre dostu kaliteli ithal kömür ile Ankara'da markalaşan BELKO, uygun fiyat ve vatandaşa sunduğu ödeme kolaylığıyla vatandaşların tercihinde ilk sırayı almaya devam ediyor.

BELKO, 25 kiloluk torbalara konulan kaliteli ithal parça kömürün tonunu peşin 480 TL, kredi kartına ise 5 taksitle 500TL'den satıyor. Ankaralılar ayrıca 24 saat açık olan 211 06 00 Alo kömür hattı ve ücretsiz olan 0 800 314 53 14 numaralı telefonlarla da kömür alabiliyor.

Büyükşehir Belediyesi BELKO Genel Müdürü Celalettin Kaygusuz, Kömürde BELKO markasının verdiği güven duygusunun yanı sıra, uygun fiyat ve kredi kartıyla 5 taksitte ödeme kolaylığına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. BELKO'nun kaliteli kömürü vatandaşa en uygun fiyatla sattığını hatırlatan Kaygusuz, bunun kent genelindeki olumlu sonuçlarına dikkat çekerek, "Amacımız Ankaralılara ucuz ve temiz kömür satarak hava kirliliğini önlemek. BELKO güvencesinde, piyasaya uygun fiyatla sunduğumuz ithal kömür yüksek kalorili, dayanıklı, kaliteli. Uyguladığımız ucuz fiyat politikası, Ankara'da kömür fiyatlarının aşırı ölçüde yükselmesini önleyerek makul düzeylerde kalmasını sağlıyor." dedi.

Ankara'da kömür satma izninin, Ankara Valiliği İl Çevre ve Orman Müdürlüğü'nce verildiğini kaydeden Kaygusuz, Başkent'e kömür pazarlayan firmaların BELKO'nun tespit ettiği miktarı baz alarak fiyatları aşırı yüksek tutamadıklarına dikkat çekerken, bu nedenle vatandaşları eksik tartı ve kalitesiz kömür karıştırma tehlikesine karşı dikkatli olmaya çağırdı.

BELKO'nun mahalle aralarında gezici satış yapan araçları bulunmadığını belirten Kaygusuz, vatandaşların sahte BELKO torbalarıyla satış yapan kaçak kömür satıcılarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 

...
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 17:21:34
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 17:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bay_yerli IP: 78.184.42.xxx Tarih : 24.10.2009 18:03:57

İTHAL KÖMÜR ÇEVRE DÜŞMANI VE ÇOK ÇOK KALİTESİZDİR BU BELKO DELİRDİ Mİ ALLAH AŞKINA ÇERNOBİL FACİASI'NA SEBEP OLAN SİBİRYA MENŞELİ KÖMÜRLER ANKARA HALKINI ZEHİRLEYECEK YA OLMAZ BÖYLE ŞEY

BELKO'NUN ZONGULDAK YADA SOMA MENŞELİ KÖMÜRLERDEN ANKARA HALKINA ULAŞTIRMASI DAHA İYİ KALİTESİZ İTHAL KÖMÜR ÇEVREYE DE CİDDİ BİÇİMDE ZARAR VERİYOR

BUNDAN SONRA DA SAYIN BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN İTHALATI YASAKLAMASINI BİLHASSA TÜRKİYE İTHALATTAN ÇOK ÇEKTİ YETER KALİTESİZ SAĞLIĞI VE ÇEVREYİ TEHDİT EDEN İTHAL MALI TÜRKİYE'YE GİRMEYECEK