3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Adnan Polat'a miniklerden yoğun ilgi

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray taraftar grubu Ultraaslan'ın destekleriyle yapılan Metin Oktay İlköğretim Okulu'nun yeni spor salonunun açılışını yaptı.

Turkcell Süper Lig'de yarın Hacettepespor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da başkan Adnan Polat, spor salonu açılışı yaptı. Ultraaslan taraftar grubu tarafından desteklenen ve ihtiyaçları sağlanan Metin Oktay İlköğretim Okulu'na Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel ile birlikte gelen Adnan Polat, minik öğrencilerin yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Minik öğrenciler Adnan Polat'tan imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Adnan Polat, daha sonra yeni hizmete açılan spor salonunun açılışını yaptı. Okul müdürü Mehmet Kesen, ziyareti ve desteklerinden dolayı Adnan Polat'a bir plaket takdim etti. Burada kısa bir konuşma yapan Adnan Polat, "Bu okulun tüm ihtiyaçlarını Ultraaslan karşılıyor. Metin Oktay gibi bir ismin adını taşıyan bir okul, Tüm Galatasaraylılar adına, Ultraaslan grubuna teşekkür ediyorum. Umarım bu davranış tüm taraftar birliklerine örnek" olur dedi. Polat, açılışın ardından okulun önünde öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Minik öğrenciler arabasına binmesine rağmen Adnan Polat'a okul çıkışına kadar büyük ilgi gösterdi. Adnan Polat da bu ilgiye camını açarak ve öğrencilerle el ele tutuşarak karşılık verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 18:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?