3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ağaç, araçların üzerine devrildi!

Ankara'da büyük bir ağaç yolda seyreden 5 aracın üzerine devrildi.

Edinilen bilgiye göre, Mithatpaşa Caddesi'nde saat 19.30 sıralarında büyük bir ağaç aniden dibinden koparak yoldan geçen 06 GRV 37, 06 AY 7035, 06 MKS 45, 06 ER 292, 35 HE 945 plakalı araçların üzerine devrildi.

Gün boyu şiddetli rüzgar ve yağmurun etkili olduğu Ankara'da ağacın yıkılma sebebi belirlenemezken, olayda yaralanan olmadı.

Tonlarca ağırlıktaki ağaç, 5 şeritli yolu boydan boya kapattı. Etrafta bulunan vatandaşlar olayın şaşkınlığını yaşarken cadde trafiğe kapatıldı. Araç sahiplerinden birisi bir anda ağacın üzerlerine geldiğini belirterek, "Ağaç bir anda çok yüksek bir sesle üzerimize yıkıldı. Bir an deprem oluyor zannettik. Kendimizi dışarıya zor attık. Allah'tan yaralanan olmadı ama büyük maddi hasar meydana geldi" dedi.

Olay yerine gelen ekipler tarafından elektrikli testereyle parçalara ayırılan ağaç altındaki araçlar teker teker çıkarıldı. Dev ağacın kesim sırasında yuvarlanmaması için vatandaşlarda yardım etti. Ağacın parçalara ayrılmasının ardından parçalar kaza yerine gelen kepçe tarafından kamyonlara yüklenerek yoldan kaldırıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 09:20:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?