3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ailelere ücretsiz muayene imkanı

Mamak Belediyesi tarafından 29 Mayıs'ta düzenlenecek kadın sağlığı ve tüp bebek konulu seminere katılan aileler, ücretsiz olarak muayene edilecek.

Mamak Belediyesi ve Centrum Klinik Özel Ankara Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi işbirliğiyle Mamak Kültür Merkezi Hikmet Şimşek Sahnesi'nde gerçekleştirilecek seminere, çocuk sahibi olmak isteyen aileler katılabilecek.

29 Mayıs 2009 tarihinde 14.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek seminerde, Prof. Dr. Recai Pabuçcu ailelerin tüp bebek hakkında merak ettikleri soruları yanıtlayacak. Çiftlerde kısırlık halleri ve tüp bebek yapmadan önceki tedavi metotlarının anlatılacağı seminere katılan aileler,ücretsiz muayeneden yararlanabilecek.

Seminer girişinde kayıt yaptıran aileler, Centrum Klinik Özel Ankara Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi'nde randevu sistemiyle görüşmeye çağrılarak, şikayetlerini uzman doktorlarla paylaşabilecek. Çocuk sahibi olmak isteyen iki aile de sadece maliyet ücreti ödeyerek tedavi olma imkanına kavuşacak.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, tüp bebek seminerinin yıl boyu devam edeceğini belirterek, "Tüp bebek alanında yapılan çalışmalar ve yöntemler her geçen gün teknolojiye bağlı olarak gelişiyor. Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin umudu olan tüp bebek tedavileri giderek yaygınlaşıyor ve pek çok çift de bu yolla çocuk sahibi oluyor. Çok isteyip de çocuk sahibi olamayan ailelerimizi seminerimize davet ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 20:49:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?