3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

AK Parti 8. yılını kutluyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 8. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir resepsiyon verecek.


14 Ağustos 2001 tarihinde siyasete 'merhaba' diyen AK Parti, kuruluşunun 8. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Kutlamalar çerçevesinde Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde saat 18.00'de bir resepsiyon verecek. Erdoğan, aynı günde il başkanlarıyla, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda biraraya gelecek.


Öte yandan, 'Kürt açılımı' konusunda koordinasyon görevini üstlenen İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın bu hafta içinde siyasi parti genel başkanlarıyla görüşmek için randevu istemesi öngörülüyor. Ancak, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu konuda olumsuz cevap vereceklerinin sinyalini vermişlerdi. Bakan Atalay'ın, siyasi partilerin yanısıra sivil toplum kuruluşlarıyla da biraraya gelmesi bekleniyor.


Başbakan Erdoğan, yarınki grup toplantısının ardınan memleketi Rize'ye gidecek. Erdoğan, 3 günlük Rize programı çerçevesinde, Rizespor'un yeni stadının açılışını yapacak ve Rizespor ile Fenerbahçe arasındaki özel karşılaşmayı izleyecek. Erdoğan, Rize'de çeşitli açılışlarda da bulanacak.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 14:32:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?