3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Akgül müteahhitlerle buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, müteahhitlerle istişare toplantısında bir araya geldi. Müteahhitlerin sorunlarını dinleyen Başkan Akgül, “Her türlü çalışmalarda iletişimin olması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Müteahhitlerle İstişare Toplantısı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bölge müteahhitleriyle bir araya geldi. Meclis üyeleri ve ilgili birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıya, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkanı Hamza Can ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Mamak Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilen istişare toplantısında Başkan Akgül, belediyelerle müteahhitlerin sürekli iç içe çalışma yürüttüklerini belirtti. Akgül, “Sıkıntılarımızı paylaşmak, sorunlarımızı çözmek, nerelerde ortak noktada buluşabiliriz amacıyla bu toplantıyı düzenledik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“İletişim Önemli”

Mamak’ın kalkınması için yerel yönetimlerle, sivil toplum örgütlerinin sağlam bir işbirliği kurması gerektiğini belirten Akgül, “Belediye olarak zorlaştırmak değil, kolaylaştırmaktan yanayız. Her türlü çalışmalarda iletişimin olması gerektiğine inanıyoruz. Eğer interaktif bir iletişim olursa oluşabilecek sorunları önceden çözeriz. Var olan sorunların da üstesinden kolaylıkla gelebiliriz ” diye konuştu.

Mamak İçin Neler Yapabiliriz?

Amaçlarının Mamak’ın çehresini değiştirmek ve kalkınmasını sağlamak olduğunu söyleyen Akgül, bunun yolunun da imardan, şehirleşmeden ve yapılaşmadan geçtiğini vurguladı. Mamak’ın coğrafi olarak zor bir bölge olduğuna dikkat çeken Akgül, “Mamak için hep birlikte neler yapabiliriz onun telaşı içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

İlginize Teşekkür Ederim

MİM-DER Başkanı Hamza Can da, “Mamak Belediyesi’ne özellikle inşaat konusunda şu ana kadar göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ediyorum” dedi. Toplantıda sırayla söz alan müteahhitler de Başkan Akgül’e sıkıntılarını iletti. Akgül de yasal çerçeveler içerisinde gerekli düzenlemelerin yapılacağını söyledi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 14:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?