3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Akgül'e esnaf desteği

Cebeci esnafı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü ziyaret ederek, çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Akgül, esnaf ve sanatkarla her zaman birlikte hareket edeceklerini belirterek, “Esnafa kapımız her zaman açık. Sizlerle el ele vermeye hazırız. Sorunları hep birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

“Çalışmalar Sürsün”

Cebeci Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı İrfan Gülsoy ile yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Gülsoy, Mamak Belediyesi’nin her zaman esnafın yararına çalışmalar yaptığına değinerek, Ramazan ayında çok sayıda esnafın katılımıyla gerçekleştirilen festivalin de bunun bir örneği olduğunu vurguladı. Benzer çalışmaların devam etmesini dilediklerini anlatan Gülsoy, her zaman destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Mamak’ın Belediye Başkanı

Gülsoy, medya aracılığıyla Akgül’ün çalışmalarını yakından takip etme imkanı bulduğunu belirterek, “Her zaman halkla iç içesiniz. Makamınızın değil, Mamaklılar’ın belediye başkanısınız” dedi.

“Biz Bir Aileyiz”

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise ilçeyi kalkındırmak için esnaf ve sanatkarla birlikte çalışacaklarını belirterek, “Biz bir aileyiz. Sizlerin görüşleri bizim için çok önemli. Mamak’ta hepimiz bir çarkın parçasıyız” dedi. Bölge esnafının her zaman yanında olacaklarını bildiren Akgül, “Sık sık istişare toplantılarında bir araya geleceğiz. Birlikte karar alacağız. Belediye olarak zorlaştırma değil, kolaylaştırma taraftarıyız” diye konuştu.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 11:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?