3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

AKP adaylarını Cuma günü açıklıyor

AK Parti, Ankara ilçe belediye başkan adaylarının tespit etti. AK Parti Genel Merkezi'nde cuma günü yapılacak törenle başkanlar tanıtılacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Ankara milletvekilleri, belediye başkanı ve AK Parti Ankara İl Başkanı ile 2 saate yakın bir görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan'ın görüşmelerinde Elmadağ gündeme geldi.

İHA muhabirinin edindiği bilgilere göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Erdoğan'a Elmadağ adaylığı için Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin'i önerdi. Daha sonra Başbakan Erdoğan, Şahin ile bir telefon görüşmesi yaparak Elmadağ Belediye Başkan adaylığına kendisini göstereceklerini söyledi. AK Parti eski Ankara Milletvekili Mustafa Tuna da Sincan'dan aday gösterilecek.

AK Parti, Şereflikoçhisar ilçesine sporcu bir aday çıkardı. 2002 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankarayda güvenlik müdürü, daha sonra Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünde daire başkanlığı görevini yapan Hakverdi Altuğ Şereflikoçhisar'ın Belediye Başkan adayı oldu.

Cuma günü, Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, AK Parti Ankara İl Başkanı Halis Bilge ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılımı ile bir tören yapılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 15:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şenol yakışık IP: 88.226.58.xxx Tarih : 14.01.2009 19:08:56

ya arkadaş bu kadar zormu açıklama insanları neden bekletiyorsunuz. bir an önce açıklayın kardeşim.aday saten belli neden uzatıyorlar.herkes biliyor. terkif katıç abimizdir. allahın izniyle ve mamak mamak olcak o abimizle sizlere saygılar ve selamlar. bu benim şahsi görüşüm.