3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

AKP seçim büroları açıldı

Mamak Ak Parti İlçe Teşkilatı, yaklaşan yerel seçimler öncesi 4 seçim bürosunun daha açılışını yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in katıldığı açılış töreninde konuşan, Ak Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül, Mamak’ta başlatılan kalkınma hamlesini, 30 Mart itibariyle en üst seviyeye taşıyacaklarını söyledi.

“Durmak Yok, Çalışmaya Devam”

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Ak Parti Mamak İlçe Teşkilatı Demirlibahçe, Abidinpaşa, Yeşilbayır ve Başak Mahallesi’nde 4 seçim bürosunun açılışını, Ak Parti Ankara Milletvekili Burhan Kayatürk, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Ercan Kınacı, Ak Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül ve yüzlerce partilinin katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Ercan Kınacı, Mamak’ta Ak Parti bayrağının dalgalanmaya devam edeceğini söyledi. “Durmak yok, çalışmaya devam” diyen Kınacı, açılışın Mamak için hayırlı olmasını temenni etti.

“Hizmet Bayrağı Dalgalanacak”

Mamak Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül de partililere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Mamak’ta bayrakların dalgalanmaya devam edeceğini, bunların en önemlisinin de hizmet bayrağı olacağını vurguladı. Akgül, “Sizlerle birlikte el ele, gönül gönüle vererek, artık bir kimlik kazanmış, bir çehre kazanmış, gecekondusu çöplüğü cezaevi ile anılan değil, modern, yaşanabilir, cazibe merkezleriyle anılan bir ilçe haline hep birlikte getireceğiz. Bu noktada gerek Hükümetimiz, gerekse Büyükşehir Belediyemiz ile Mamak’ta başlayan kalkınma hamlesini 30 Mart sabahı en üst seviyeye çıkaracağız. 29 Mart yerel seçimlerinin ülkemize hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

“Mamak Değişti”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 yıldır Mamak’a ve Ankara’ya hizmet etmeye çalıştığını belirterek, “İmarı olmayan, gecekonduları, çöplüğü olan çamur içinde bir Mamak devraldık. Çöplük rehabilite edildi. Şimdi orda sebze ve meyve yetişiyor. Hemen civarında modern binalar yükseliyor. Yeşil alanlar da tamamlandığında çok güzel bir rekreasyon alanı ortaya çıkacak” dedi. Geçmişte Mamak’ta kanal ve alt yapı sıkıntısının olduğuna dikkat çeken Gökçek, her yağmurda Mamak’ı sel bastığın ancak, yıllardır sel baskını yaşanmadığını hatırlattı. Gökçek, trafik kazalarının bol olduğu Samsun Yolu’nun alt ve üst geçitlerle, modern bir yol haline geldiğini kaydetti. Kadınlar lokali ve gençlik merkezlerinin en büyüklerinden birinin de Mamak’ta açıldığını belirten Gökçek, Mamak Belediyesi ile ortak yürütülecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesiyle Mamak’ın değerinin kat be kat artacağını söyledi.

Yeni Mamak’ı İncelediler

Gökçek ve Akgül, konuşmaların ardından Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ait görüş alışverişinde bulundu. Projenin uygulanacağı alanı harita üzerinde inceleyen Gökçek ve Akgül, 50 bin konutluk dev projenin iş merkezleri ve cazibe merkezleriyle Mamak’ın çehresini değiştireceğini ve ilçeye bir kimlik kazandıracağını söylediler.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 12:29:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?