5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

AKP'den yaşlılara baston

AK PARTİ'DEN YAŞLILARA BASTON

AK Parti Ankara İl Sosyal İşler Başkanlığı, Ankara'nın Çubuk ilçesinde, yaşlılar komisyonu tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.

AK Parti Ankara İl Sosyal İşleri Başkanı Doğan Çağatay, AK Parti Ankara Milletvekili adayı Nurdan Şanlı tarafından yaşlılara baston hediye edildi.

Toplantıya katılan Ankara 2. bölge milletvekili adayı Nurdan Şanlı, AK Parti iktidarının hayat tecrübesi olan yaşlılara yönelik önemli hizmetleri bulunduğunu belirterek, "Hepimiz bir gün gelecek yaşlanacağız. Onun için yaşlılık gelmeden gençliğin kıymetini bilmeliyiz. AK Parti Çubuk teşkilatının, ilçede yaşayan büyüklerimize çok değer verdiğini görmek bizleri mutlu etti. Onlara AK Parti rozeti takarak aramızda olmalarını siyasallaştırdık. Kendilerine çam sakızı çoban armağanı baston hediye ettik. Bizleri

unutmaz, 12 Haziranda yapılacak olan milletvekili seçimlerinde yanımızda olurlarsa biz de çok memnun olacağız. Anadolu insanı büyüklerine saygı ve sevgide hiç kusurda bulunmaz. Büyüklerimizin söylediği toplumda kabul görür. Burada bulunan büyüklerimizden de bu manada isteğim seçime kadar gidip geldikleri yerlerde iktidarımızın hizmetlerini övgüyle anlatmaları, bizi desteklemeleridir" dedi.

Yaşlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa AK Parti Ankara milletvekili adayı Nurdan Şanlı, İl Sosyal İşler Başkanı Doğan Çağatay, Sosyal İşler Başkan Yardımcıları Sezai Malli, Hatice Topsakal, Songül Erel, Kadriye Tünaydın ve ayrıca İl Yaşlılar Komisyon Başkanları Nazife Özmısır, Aynur Gültekin ve milletvekili aday adayı Selime Kaya katıldı.

AK PARTİ'DEN YAŞLILARA BASTON
AK PARTİ'DEN YAŞLILARA BASTON
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 18:11:00
Güncelleme :28 Mayıs 2011 Cumartesi 18:40:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?