3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

AKP'li Akgül'den evlere ziyaret

Yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren AK Parti Mamak Belediye Başkanı Adayı Mesut Akgül, ev ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Mamak Belediye Başkanı Adayı Mesut Akgül, seçim çalışmaları kapsamında, her gün Mamak'ın değişik bir mahallesinde evlere sürpriz ziyaret gerçekleştiriyor. Miting havasında geçen ziyaretlerde, gencinden yaşlısına tüm Mamaklılar, Akgül'e yoğun ilgi gösteriyor.

Ziyaretlerde, vatandaşların isteklerini dinleyen Akgül, projelerini anlatıyor. Ev ziyaretlerinde Mamaklıların sesine kulak verdiklerini belirten Akgül, "Onların dertlerine, sıkıntılarına ortak oluyoruz. Onların görüşleri bizim için çok
önemli. Her gün ayrı bir mahallemize gidip, o mahallenin sorunlarını yerinde tespit ediyor ve dinliyoruz. Mamak için neler yapılacağına yönelik, birebir bilgi sahibi olmaya çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz oldukça yararlı geçiyor. Mamak'a hizmet sevdalısı olarak, bir Mamaklı olarak, çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına tüm insanlarımızı kucaklamak istiyoruz. 29 Mart'tan sonra Mamak'ta tüm sorunları çözeceğiz" dedi.

Konukseverliğinden dolayı Mamaklılara teşekkür eden Akgül, "Hemşerilerimin göstermiş olduğu teveccüh beni ziyadesiyle memnun etti. Ziyaretlerimizde bize evlerini, gönüllerini açan, bizi en güzel şekilde ağırlayan çok değerli Mamaklı hemşerilerime teşekkürü borç biliyorum. Biz gücümüzü onlardan alıyoruz. Birlikte yönetim anlayışı çerçevesinde, el ele verdiğimizde çözülmeyecek, üstesinden gelinmeyecek sorun yok" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 15:13:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?