3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

AKP'li vekilden kolbastı şov

Ankara'da düzenlenen Çevre Günü etkinliklerine katılan AK Parti Ankara Milletvekili Aşkın Asan, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın ricası üzerine kolbastı oynadı.

AK Parti Kadın Kolları tarafından Dünya Çevre Günü nedeniyle Saklıbahçe'de bir etkinlik düzenlendi. Şenliğe, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, eşi Yıldız Atalay, AK Parti Ankara Milletvekili Aşkın Asan, Burhan Kayatürk ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlikler kapsamında çeşitli gösteriler sunan öğrenciler, 'Rap şov', 'Düm tek tek' ve 'Kolbastı' oynadı. Öğrencilerin kolbastı gösterisi sırasında Bakan Atalay, Trabzonlu olan Asana'ya kolbastı oynaması isteğinde bulundu. Asan, ise Bakan Atalay'a teşekkür etti.

Atalay'ın ısrarı üzerine sahneye çıkan Asan, öğrencilerle birlikte kolbastı oynadı. Bakan Atalay ve eşi, Asan'ın kolbastı oyununu ayakta alkışlayarak izledi. Asan, gazetecilere yaptığı açıklamada kendisinin Trabzonlu olduğunu anlatarak, Bakan Atalay'ın ısrarı üzerine kolbastı oynadığını söyledi.

Gazetecilerin, Atalay'a 'Siz mi ısrar ettiniz?' şeklindeki sorusuna Bakan Atalay, "Sayın Asan'ın oynaması için ben ısrar ettim. Gerçekten kolbastıyı çok güzel oynadı. Öğrencilerimiz rap oyununu da güzel sundu. Emeği geçen bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 16:01:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?