3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

AKP'liler sabah koşusunda...

AK PARTİLİ VEKİLLER KIZILCAHAMAM KAMPINA SABAH SPORUYLA BAŞLADI

AK Parti milletvekilleri, Kızılcahamam kampına sabah sporuyla başladı. Milletvekilleri, oldukça yoğun geçmesi beklenen kampa otel çevresinde sabah koşusu yaparak hazırlandı. Gün boyu Bakanlardan güncel konulara ilişkin brifing alacak olan milletvekilleri, akşam ise Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini ve Nefes filmini izleyecek.

AK Parti'nin 14. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri'nde başladı. Kızılcahamam'a dün akşam eşleriyle birlikte gelen milletvekilleri, 2 gün boyunca çok yoğun geçmesi beklenen kampa sabah sporuyla başladı. Milletvekillerinin otel çevresinde koşu yaptıkları gözlendi. Sabah koşusuna çıkan AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, sis nedeniyle sabah koşusuna biraz geç kaldığını belirterek doktorların sisli havada spor yapmayı tavsiye etmediğini belirtti. Spora daha sonra yüzmeyle devam edeceğini kaydeden Çetinkaya, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'le birlikte yüzeceklerini söyledi. Çetinkaya, bu akşam hem Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini, hem de Nefes filmini izleyeceklerini söyledi. Maçla ilgili tahminde de bulunan Çetinkaya, Beşiktaş'ı daha şanslı gördüğünü belirtti.

AKŞAM DERBİ VE NEFES FİLMİNİ SEYREDECEKLER

Sabah sporuna birlikte çıkan Siirt Milletvekili Afif Demirkıran ile Batman Milletvekili Ahmet İnal, çok yoğun bir gün geçireceklerini söyledi. Demirkıran, bugün İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın demokratik açılım, Devlet Bakanı Faruk Çelik'in Alevi çalıştayı, Devlet Bakanı Egemen Bağış'ın AB, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun başta Ermeni meselesi olmak üzere dış politika konuları, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in ise Kıbrıs konusunda milletvekillerine bilgi vereceğini söyledi. Vekiller, akşam ise Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ve Nefes filmini izleyeceklerini belirtti. Demirkıran, Nefes filmini daha önce seyrettiğini, bu yüzden derbiyi izlemek istediğini belirtirken, Ahmet İnal ise Nefes filmini çok merak ettiğini kaydetti.

Bu arada AK Partili milletvekillerinin eşlerinin da sabah saatlerinde temiz hava almak için balkonlara çıktıkları gözlendi. AK Parti'nin 14. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın yapılacağı Asya Kongre Merkezi, Atatürk ve Başbakan Erdoğan'ın posterleri ve Türk bayraklarıyla süslendi. Otel'de Sağlık Bakanlığı'na ait bir ambulans helikopterin de bekletildiği görüldü.

AK PARTİLİ VEKİLLER KIZILCAHAMAM KAMPINA SABAH SPORUYLA BAŞLADI
AK PARTİLİ VEKİLLER KIZILCAHAMAM KAMPINA SABAH SPORUYLA BAŞLADI
AK PARTİLİ VEKİLLER KIZILCAHAMAM KAMPINA SABAH SPORUYLA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 13:22:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?