3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Altındağlı hanımların voleybol aşkı

Altındağlı kadınların sosyal yaşamlarını zenginleştirmek ve spor faaliyetlerine katılımlarını arttırmak amacıyla "Altındağ Eğitim ve Kültür Merkezleri Hanımlar Voleybol Turnuvası" düzenledi.

Kültürel ve sosyal projelere önem veren Altındağ Belediyesi ilçede hizmete açtığı ve okuma yazma kurslarından meslek edindirme seminerlerine, sanat eğitiminden el işi kurslarına kadar onlarca alanda faaliyet gösteren 15 kadın eğitim ve kültür merkezlerinde yeni bir etkinliğe daha imza attı.

Altındağ Belediyesi'nin bölge genelinde açtığı eğitim ve kültür merkezlerine devam eden kadınlar voleybol turnuvasında bugün ilk kez bir araya geldi. Altındağ Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen maçların ilki Aydınlıkevler Hanımlar Eğitim ve Kültür Merkezi ile Evliya Çelebi Hanımlar Eğitim ve Kültür Merkezi'nin takımları arasında gerçekleşti. Etkinliğe destek vermeye gelen eğitim ve kültür merkezlerine üye olan kadınlar, takımlarını coşkulu tezahüratlarıyla yalnız bırakmadı.

İlk karşılaşmayı Aydınlıkevler takımı kazanırken, günün diğer maçlarında Altınpark, Mevlana, Plevne, Seyfi Demirsoy, Alemdağ ve Beşikkaya Hanımlar Eğitim ve Kültür merkezlerinin takımları karşı karşıya geldi. 21 Ocak'a kadar sürecek turnuvanın ilk gününde Aydınlıkevler, Altınpark, Seyfi Demirsoy ve Beşikkaya kültür merkezleri bir üst tura yükseldi.

Turnuvayı izlemeye gelen Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş, belediyeye bağlı 13 kültür merkezinin kurdukları takımlarla turnuvaya katıldıklarını kaydetti. Katılan tüm sporculara eşofman ve spor malzemeleri hediye edildiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Keleş, "Hanımlar büyük bir heyecan içinde bu maçlara hazırlandılar. İlçemizde ilk kez böyle bir etkinlik gerçekleşiyor. Önümüzdeki yıllarda bu ve bunun gibi daha birçok etkinliğe imza atacağız. Bu tür etkinliklerle kadınlarımızın sosyal yaşamlarında her geçen gün bir adım daha önde olmasını diliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 11:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?