3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankara'da alevli gece!

Ankara'da park halinde bulunan bir kamyonet ve sokak arasına terk edilen bir otomobil alevlere teslim oldu. Sokak arasına terk edilen ve çalıntı olduğu iddia edilen otomobilin hırsızlar tarafından yakıldığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Merkez Yenimahalle ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Macunköy Metro İstasyonu'nun yanında bulunan 53. Sokak üzerinde terk edilen otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı.

Terk edilen otomobilden alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilden yükselen alevlere müdahale ederken, 53. Sokak'ın paralelinde bulunan 55. Sokak'ta ise aynı dakikalarda park halinde bulunan 06 Y 7095 plakalı kamyonet de yanmaya başladı.

İtfaiye ekipleri her iki araçtan da yükselen alevlere kısa sürede müdahale ederek yangının çevredeki evlere sıçramasını engelledi. Yangınlarla ilgili emniyet ekipleri tarafından soruşturma başlatılırken, çevredeki vatandaşlar 53. Sokak üzerine terk edilen otomobilin çalıntı olduğunu ve aracın hırsızlar tarafından yakıldığını iddia etti.

Vatandaşlar kaçan hırsızların şaşırtma amaçlı diğer kamyoneti de yaktıklarını öne sürdü.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 09:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?