3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankara'da Gıda Fuarı açıldı

ANKARA'DA GIDA FUARI AÇILDI

Ankara'da 4. Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri fuarı kapılarını açtı. 4 gün başkentlilere hizmet verecek fuarda onlarca gıda ürünlerini Ankaralıların beğenisine sunuluyor.

İnfo Fuarcılık tarafından düzenlenen açılışa ATO Başkanı Sinan Aygün, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Vedat Mirmahmutoğlu, İnfo Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Okan Çam ve vatandaşlar katıldı.

ATO Başkanı Aygün, gıda fuarı ile gurur duyduğunu belirterek, seneye bu fuarı ATO'nun yeni merkezinde yapmak istediklerini ifade etti. Aygün, GDO'lu ürünlerle ilgili olarak da, "Son günlerde GDO diye bir şey çıkardılar. Ağzı olan konuşuyor. Televizyonlara çıkmıyorum. Ancak haberleri görünce yerimde duramıyorum. Acaba bahçemdeki ektiğim domates GDO'lu mu diye düşünüyorum. Şimdi ne oldu GDO bitti olan esnafa oluyor. Araştıralım ondan sonra konuşalım" diye konuştu.

4 gün açık kalacak fuara, süt ve süt ürünleri, et ürünleri, şekerleme ürünleri ve çikolata, dondurulmuş gıda, hazır gıda konserve ürünleri, gıda katkı ve yardımcı maddeler, alkollü içecekler, alkolsüz içecekler, deniz ürünleri, bitkisel yağlar, unlu gıdalar ve makarnalar, reçel, bal, pekmez ve helva ürünleri, bakliyat, baharat ve doğal ürünler, soslar, kuruyemişler, endüstriyel gıda ürün, hizmet ve ekipmanı, meyve suları yer alıyor.

ANKARA'DA GIDA FUARI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 15:19:00
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 16:14:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?