3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankara'da hareketli saatler

Ankara'da devriye gezen polis ekipleri, hareket halindeki otomobilden suratı kanlar içerisinde kalan bir kadının kendisini aşağıya atmak istediğini fark edince hareketli saatler yaşandı.

Polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobil yaşanan kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalandı. Yaka-paça yere yatırılan şahıslar polis ekipleri tarafından elleri kelepçelenerek gözaltına alındı. Suratı kanlar içerisinde kalan kadın, araç içerisinde kendisini dövdüğü iddia edilen ve polis emeklisi olan şahsın suratına tekme attı. Bir türlü sakinleştirilemeyen kadın, olay yerinde bulunan polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş bölgesinde gece saatlerinde devriye gezen polis ekipleri, Kurtuluş'tan Celal Bayar Bulvarı istikametine giden 06 AJ 3508 plakalı otomobil içerisinde bir bayanın hareket halindeki aracın kapısını açarak kendisini aşağıya atmak istediğini fark etti. Otomobili takibe alan polis ekipleri, uyarılarına uymayarak kaçan aracın peşine düştü. Bu sırada araç içerisindeki kadının, araçta bulunan iki kişi tarafından darp edildiğinin görülmesi üzerine hareketli dakikalar yaşandı.

Şahıslardan kurtulmak için kendisini hareket halindeki araçtan aşağıya atmak isteyen kadın, peşindeki polis ekipleri tarafından megafonla uyarılarak sakin olması istendi. Ekiplerin 'dur' ihtarına aldırış etmeyen otomobil, Celal Bayar Bulvarı üzerinden Tandoğan istikametine doğru kaçarken, peşine düşen ekipler tarafından otomobilin önü kesilerek durduruldu. Araç içerisinde darp edilen ve suratı kanlar içerisinde kalan kadın, otomobilin durmasının ardından kendisini kaldırımın üzerine attı.

Bu sırada otomobili durduran ekipler araç içerisinde bulunan ve kimlikleri açıklanmayan iki kişi yaka paça yere yatırarak etkisiz hale getirildi. Gözyaşlarına hakimin olamayan kadın, olay yerinde bulunan polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Bir türlü sakinleştirilemeyen kadın, polis emeklisi olduğu iddia edilen ve kendisini dövdüğü söylenen şahsın ekipler tarafından ellerine kelepçe takılmak istendiği sırada suratına tekme attı. Ekipler tarafından bir türlü zaptedilemeyen kadın, daha sonra aracı kullanan şahsa saldırdı.

Sinir krizi geçiren kadının kanlar içerisinde kalan suratı ekipler tarafından suyla temizlendi. Ekiplerin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve araç içerisindeki kadını darp ettiği iddia edilen iki kişi elleri kelepçelenerek karakola götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, sinir krizi geçiren kadın yapılan tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 10:56:46
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 10:59:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?