5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Ankara'da Tatlıses konseri

Ankara'da bir süpermarket zincirinin yeni alışveriş merkezinin açılış töreninde konser veren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, başkentli müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı. 

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Migros Mağazaları'nın Etimesgut'da hizmete soktuğu yeni şubesinin açılışında bir konser verdi. Konser alanını dolduran yüzlerce hayranının alkışları arasında sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, hareketli şarkılarıyla konserine başladı. Eski ve yeni şarkılarından oluşan bir konser veren Tatlıses, Ankaralılar'a müzik ziyafeti sundu. Sahne performansıyla izleyicilerden tam not olan Tatlıses, zaman zaman yaptığı esprilerle de neşeli anların yaşanmasını sağladı. Kendisine üzerinde 'İbrahim Tatlıses' yazan Etimesgut Şekerspor forması hediye edilen ünlü sanatçı "Artık bende Şekersporlu oldum" dedi. Etimesgut Şekerspor'un süper yıldızı Sergen Yalçın'ın nerede olduğunu soran Tatlıses, ünlü futbolcunun antrenmanda olduğu cevabını aldı. Hareketli şarkılarıyla hayranlarını coşturan Tatlıses, yavaş şarkılarıyla da romantizm rüzgarı estirdi. 

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan İbrahim Tatlıses, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan hayranlarına aynı şekilde karşılık vererek konserini tamamladı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2006 Perşembe 23:46:26
Güncelleme :22 Eylül 2006 Cuma 07:38:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?