3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü Cimbom ile pazarlıkta

Ankaragücü Kulübü Onursal Başkanı Cemal Aydın, futbolcu transferi konusunda Galatasaray ile görüşmelerini sürdüğünü ve büyük ihtimalle buradan bazı futboluları renklerini bağlayacaklarını söyledi.

Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu'na 2 gün kala, başkent kulislerinde hareketli dakikalar yaşanıyor. Ankaragücü ile Ankaraspor arasında yapılması öngörülen güçbirliğiyle ilgili olarak, iki kulüp yetkilileri arasında bir görüşme yaşandı.

Altınpark'ta bulunun Belediye Evi'nde Ankaragücü Onursal Başkanı Cemal Aydın, Ankaraspor Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Gökçek ve Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman biraraya geldi.

Üçlü zirvede genel kurulda izlenecek strateji ile ilgili son konular ele alındı ve transfer konusu masaya yatırıldı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Cemal Aydın, Ahmet Gökçek başkanlığında yeni oluşacak Ankaragücü Yönetim Kurulu konusunda her konuda mutabakata varıldığı söyledi.

Aydın, "Bugün yaptığımız toplantıda, yönetim kuruluyla ilgili görüşmeler yaptık. Rötuşları tamamladık. Bu konuda mutabakata vardık. Hiçbir prüz yok. Geniş tabanlı ve güçlü bir yönetim inşallah Pazar günü işbaşına gelecek" diye konuştu.

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın da toplantıya katılmasıyla ilgili bir soruya ise Aydın, "Hikmet Karaman ile takımın eksikleri konusunda konuştuk. Kısa bir süre içinde futbolcu transferi konusunda sürprizlere hazır olun. Galatasaray ile görüşmelerimiz sürüyor. Buradan bazı futbolcuları almamız söz konusu. Bunun dışında bazı Ankarasporlu futbolcuların da Ankaragücü'ne gelmesi planlanıyor" şeklinde cevap verdi. Ankaragücü'nün Galatasaray ile Shabani Nonda, Mehmet Güven ve Serkan Kurtuluş'un transeri için görüştüğü Ankaraspor'dan gelmesi muhtemel isimlerin ise Hürriyet Gücer, Ediz Bahtiyaroğlu ve Mehmet Çakır olduğu öğrenildi.

Ankaraspor'dan iki transfer

Öte yandan Ankaragücü, Ankaraspor'dan Mehmet Çakır ve Ediz Bahtiyaroğlu'nu renklerine bağladı.

İki kulüp arasında yapılan görüşmelerin ardından 25 yaşındaki golcü Mehmet Çakır ile 23 yaşındaki stoper Ediz Bahtiyaroğlu'nun Ankaragücü forması konusunda anlaşmaya varıldı. Bu iki futbolcudan Ediz'in Ankaragücü kampına katıldığı, Mehmet Çakır'ın kampa katılmasının beklendiği ifade edildi.


 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2009 Cumartesi 05:13:57
Güncelleme :29 Ağustos 2009 Cumartesi 05:18:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?