3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü Gaziantepspor'a bileniyor

Ankaragücü, Cumartesi günü kendi sahasında cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde aldığı üst üste mağlubiyetlerle küme düşme hattına giren Ankaragücü, son haftaların formda takımı Gaziantepspor ile Cumartesi günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda seyircisiz oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top kapma çalışması yaptı. Yağmur altında gerçekleştirilen antrenman taktik amaçlı yapılan çift kale maçla sona erdi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana tüm futbolcular katılırken, futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 3 maçtır mağlup olduklarını ve artık kazanma zamanının geldiğini söyledi. Gaziantepspor karşısında galibiyet alacaklarına inançlarının tam olduğunu vurgulayan Hakan Kutlu, "Oyun olarak iyiyiz, ama istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Gaziantepspor maçından mutlaka 3 puan almalıyız. Bunun zamanı geldi hatta geçiyor. Galbiyete inanıyoruz. Gaziantepspor maçından sonra sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. Gaziantepspor maçında sahadan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Ankaragücü'nün cezası nedeniyle maçın seyircisiz oynanacak olmasıyla ilgili bir soruya genç teknik adam, "Ankaragücü taraftarı takımı için çok büyük bir güçtür. Taraftarlarımızın tribünde olamaması bizim için tabiki eksiklik olacak. Ama biz taraftarlarımızın kalbinde olduğumuzu biliyoruz. Stada kadar gelip bize destek vereceklerini de biliyoruz. İşallah onların bu desteğine galibiyetle karşılık veririz" şeklinde cevap verdi. Kutlu, ara transfer döneminde takıma katılan Ceyhun Eriş'in de çok kaliteli bir futbolcu olduğunun altını çizerek, yıldız futbolcunun antrenman açığını kapatmasının ardından takıma büyük katkı yapacağına inandığını sözlerine ekledi.

Sarı-lacivertli futbolcular Elyasa Süme ve Mehmet Yılmaz ise, çok kritik bir dönemden geçtiklerini ifade ederek, ligin iyi takımlarından Gaziantepspor'u mutlaka yenmeleri gerektiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 15:19:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?