3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü Kayseri'ye gitti

Turkcell Süper Ligi'nin 31. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Ankaragücü, rakibinin cezası nedeniyle Kayseri'de oynanacak karşılaşma için bu şehre gitti.

Süper Lig'de son 5 maçta 12 puan toplayarak dikkatleri çeken Ankaragücü'nde zorlu Galatasaray maçı öncesinde toplu bir yemek organizasyonu yapıldı. Crowne Plaza'nın yemek organizasyonunda teknik ekip ve futbolcular, beraber vakit geçirdi. Sarı-lacivertli futbolcular, daha sonra karayoluyla Kayseri'ye hareket etti.

Hareket öncesinde açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Galatasaray, bulunduğu konum itibariyle zihinsel olarak bizden daha fazla motive olacak. UEFA Kupası'na katılma mücadelesi veriyorlar. Karşılarında ise son haftaların formda takımı Ankaragücü olacak. Çok çetin bir maç olacak. Futbolcularım son haftalarda çok iyi işler başardılar ama bulunduğumuz konum içinde bu yeterli değil. ''Bütün takımlar stres içinde. Kimsenin puan kaybına tahammülü yok. Bu takımların içinde en az hata yapan takım olmak istiyoruz. Minimum hatayla oynamazsak başımıza iş alırız. Son sözü futbolcularım cumartesi günü sahada söyleyecek"
diye konuştu.

Ankaragücü Kaptanı Ceyhun Eriş ise, bulundukları konumu hak etmediklerini ifade ederek, "Böylesine iyi bir kadro, bulunduğu yeri hak etmiyor. 6 haftalık çok iyi bir çıkışımız var. Önümüzde çok zor maçlar var ancak diğer takımların da zor bir fikstürü var. Son iki haftaya kalmadan yerimizi sağlama almak istiyoruz" dedi. Ceyhun, maçın Kayseri'de oynanacak olmasıyla ilgili olarak ise, "Maçın Kayseri'de ya da başka bir şehirde oynanacak olmasının hiç bir önemi yok, mühim olan 19 Mayıs Stadı'nda oynanmaması.19 Mayıs Stadı'nın suni çim olması nedeniyle yaptığımız işten keyif alamıyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 18:37:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?