3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü'nde ilginç gelişme

Ankaragücü'nde 23 Ağustos'taki genel kurul öncesi şok bir gelişme yaşandı. Onursal Başkan Cemal Aydın'ın Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek'le görüşüp, kulübün başına geçmesini istediği öğrenildi.

Sezonun başlamasına birkaç gün kala yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle genel kurul kararının alındığı Ankaragücü'nde ilginç gelişmeler yaşanıyor

. Sarı-Lacivertli kulübün Onursal Başkanı Cemal Aydın'ın Ahmet Gökçek'e 23 Ağustos'ta yapılacak genel kurul öncesi sunduğu teklif, Başkent'te büyük yankı uyandırdı.

Aydın'ın; Ankara Belediye Başkanı ve Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek'ten, Ankaragücü'nün başkanlığına aday olmasını istediği öğrenildi.

Yıldırım'dan ses yok!
Mevcut Başkan Cengiz Topel Yıldırım'ın henüz adaylığı konusunda açıklama yapmadığı bir dönemde yaşanan bu gelişmelerin bir hafta içinde netlik kazanacağı kaydedildi.

Ankaraspor'da futbol şubesinin başında olan Ahmet Gökçek'in Sarı-Lacivertliler'in başına geçebilmesi için üyelik işlemlerinin yapıldığı belirtilirken, başkanlığa seçilmesi halinde ise iddialı bir kadro kurulmasının hedeflendiği vurgulandı.

Uzelli beklemede
Gökçek'in Ankaragücü'nde başkanlık koltuğuna oturması durumunda teknik heyette de değişikliğe gidileceği belirtiliyor. Ankaraspor'u çalıştırdığı dönemde Gökçek'le büyük bir tartışma yaşayıp, bu takımdan ayrılan ve şu anda Ankaragücü'nün teknik direktörlüğünü yapan Hikmet Karaman'ın görevde tutulmayacağı konuşuluyor.

Bu arada, Gökçek'in başkanlığa aday olmaması halinde Ankaragücü'nün eski yöneticilerinden Recep Uzelli'nin bu göreve talip olacağı ifade edildi.

 

Fanatik
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 18:18:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?