3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü'nden imza şov!

Ankaragücü, ara transfer döneminde renklerine bağladığı Ceyhun Eriş, Antonio De Nigris, Ismael Bouzid, Semavi Özgür, Özgür Bayer, Bora Körk ve Ufuk Bayraktar ile sözleşme imzaladı.

Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde düzenlenen ve İcra Kurulu Üyesi Salim Türker'in de hazır bulunduğu imza töreninde Ceyhur Eriş sezon sonuna kadar, De Nigris sezon sonuna kadar kiralık, Ismael Bouzid, Semavi Özgür ve Özgür Bayer 1.5 yılığına, Bora Körk ve Ufuk Bayraktar ise 2.5 yıllığına kendilerini Sarı-lacivertli camiaya bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Salim Türker, Ankaragücü'nün ilk yarıyı hak etmediği bir yerde tamamladığını belirterek, "İkinci yarı öncesinde iyi
takviyeler yaptık. Takviyelerle ikinci yarıda iyi bir yere gelmek istiyoruz. Çok önemli oyuncuları kadromuza kattık. Ismael Bouzid Cezayir'in, De Nigris Meksika'nın milli takımlarında oynadı. Ceyhun da bizde oynadığı dönemde milli takıma gitmişti. Umarım bunu yeniden başaracak. Diğer oyuncularımız da Türkiye'nin önemli takımlarına forma giymiş kaliteli oyuncular. Bütün transferlerimizin Ankaragücü camiasına hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Yeniden Ankaragücü'ne dönen tecrübeli futbolcu Ceyhun Eriş, Ankaragücü'nün taraftar potansiyeliyle halen bulunduğu durumu hak etmediğini ve bu durumu düzeltmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Meksikalı golcü De Nigris ise, Ankaragücü'ne geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, ikinci yarıda Ankaragücü'nü hak ettiği yere getirmek istediklerini belirtti.
Cezayirli savunma oyuncusu Ismael Bouzid de, çok büyük bir camiaya geldiğini ifade ederek, takıma katılan kaliteli isimlerle ikinci yarıda isimlerinden çok söz ettireceklerini kaydetti.

Öte yandnan Semavi Özgür, Özgür Bayer, Bora Körk ve Ufuk Bayraktar ise, Ankaragücü'nün hak ettiği yere gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 14:12:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?