3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü'nden taraftara çağrı!

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cengiz Topel Yıldırım, Kocaelispor ile oynayacakları önemli karşılaşmayı taraftarlarının desteğiyle kazanacaklarını söyledi.

Süper Lig'de küme düşme hattında bulunan iki takımı karşı karşıya getirecek olan haftanın önemli maçı öncesinde Ankaragücü Kulübü Başkanı Cengiz Topel Yıldırım, yazılı bir açıklama yaptı. Kocaelispor karşısında sezonun en önemli maçlarından birisine çıkacaklarının altını çizen Yıldırım, bu zorlu maçtan taraftarlarının desteğiyle galip ayrılacaklarına inandığını kaydetti.

Camiada büyük bir kenetlenme olduğunu, tek yürek olunduğunu söyleyen Yıldırım, camiada birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığını
ifade etti.

İçinde bulunulan zor günlerden birlik ve beraberlikle çıkacaklarını belirten Yıldırım, "Ankaragücü büyük bir camia. Bir haftalık süre içerisinde camiada birlik ve beraberliğimiz en üst seviyeye çıktı. Çok önemli olan Kocaelispor maçını taraftarlarımızın desteği ile geçeceğiz. Ankaragücü taraftarı 12. adam değil her zaman 1. adam görevini üstlenmiştir. Zor maçlardan bugüne kadar zorlanmadan çıkan, kritik maçları kazanan ekibimiz yarın da taraftarlarımızın desteğiyle 3 puanı alacaktır. Kocaelispor maçında dolu tribünler önünde futbolcularımızın sahadan 3 puanla ayrılacağına inancımız tam. Teknik kadromuza ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuzdur" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 13:33:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?