3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü'nden Vassell bombası!

Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, dünyaca ünlü İngiliz golcü Darius Vassell ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Edinilen bilgiye göre gelecek sezon 100. yılını kutlamaya hazırlanan Ankaragücü, transferde bombayı patlattı. Başkent temsilcisi, İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City ile olan sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki İngiliz golcü Darius Vassell ile kesin anlaşmaya vardı.

Vassell ile yapılan uzun pazarlıklar sonunda, İngiliz golcüyle 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşma sağlandı. 2 gündür Türkiye'de bulunan Vassell, bugün İngiltere'ye geri dönecek ve Ankaragücü'nün Almanya kampı öncesinde Ankara'ya
dönecek. Vassell'e imza töreni ise Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak. Darius Vassell, İngilitere A Milli Takım formasını 22 kez giymiş ve 1 tanesi Türkiye'ye olmak üzere 6 gol atmıştı.

Öte yandan Vassell'i transfer eden Ankaragücü, yeni bir bomba ismin işine düştü. Ankaragücü'nin ünlü İngiliz savunmacı Sol Campell'ı takibe aldığı öğrenildi. Campell ve Vassell'in menajerlerinin aynı kişi olduğu ve Campell transferinde kolaylık sağlanabileceği ifade edildi. Vassell'in de yakın arkadaşı Campell'ı arayarak, Ankara'yı ve Ankaragücü'nü övdüğü öğrenildi.

35 yaşındaki Sol Campell, Tottenham ve Arsenal takımlarında yıldızlaştıktan sonra son 3 sezondur Podtsmouth forması giyiyordu. Sol Campell,İngilitere A Milli Takım formasını 73 kez giydi ve 1 gol attı. Sol Campell, daha önce birçok takımın transfer listesine girmişti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 09:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?