3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaragücü'ne 1.96'lık kaleci

Ankaragücü'nün ara transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı gurbetçi file bekçisi Nazım Küçükkaya, fiziğiyle dikkat çekiyor.

Ankaragücü'nün transferin son gününde Almanya'nın Ausburg Türkiyemspor takımından kadrosuna kattığı 22 yaşındaki kaleci Nazım Küçükkaya, güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.

Ankaragücü'nün geleceğe yatırım yapmak adına transfer ettiği 22 yaşındaki file bekçisinin boyu 1.96 cm. Güçlü yapısıyla dikkat çeken Nazım Küçükkaya, yeni takım arkadaşlarıyla da hemen uyum sağladı.

Antrenmandaki performansıyla göz dolduran 1.96'lık file bekçisi, "Ankaragücü'ne geldiğim için çok mutluyum. Almanya'dayken Türk futbolunu yakından takip ediyordum. Türkiye'de futbol oynama şansı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu şansımı iyi bir şekilde kullanarak, Ankaragücü'ne faydalı olmak istiyorum. Ankaragücü'nden Serkan Kırıntılı gibi yetenekli bir genç kaleci ve Zafer Özgültekin gibi önemli tecrübelere sahip bir kaleci var. Hep birlikte Ankaragücü'nün başarısı için elbirliğiyle çalışacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 13:43:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?