3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaraspor evinde vuruldu

Turkcell Süper Lig'n 4. haftasının kapanış maçında Galatasaray, Ankaraspor'u 2-0 mağlup etti.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Harry Kewell ve Shabani Nonda attı.

ASLAN YENİDEN LİDER

Fenerbahçe, dün oynanan karşılaşmada Manisaspor'u 2-1 mağlup etti ve Galatasaray'dan liderlik koltuğunu aldı. Bu karşılaşmaya 2. sırada çıkan sarı-kırmızılı ekip aldığı 3 puan ile birlikte 1 günlük Fenerbahçe'ye kaptırdığı liderliği geri aldı.

MAÇTA YANGIN PANİĞİ

Süper Lig'in 4. haftasında bu akşam Ankaraspor - Galatasaray arasında oynanan maç öncesi Yenikent ASAŞ Stadı'ndaki yaklaşık 500 araçlık otoparkın yanında başlayan yangın, paniğe neden oldu.

Karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlardan birinin attığı sigara nedeniyle çıkan yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle söndürüldü. Otoparkın hemen yanındaki bahçede başlayan yangının, otoparkta bulunan araçlara sıçraması ihtimali nedeniyle araç sahipleri korku dolu dakikalar yaşadı. İtfaiye aracının yangın alanına girebilmesine engel olan yolda park halinde bulunan araçlar da, çevredeki vatandaşlar yardımıyla çekildi. Zamanında müdahale ile yangının otoparktaki araçlara sıçraması engellendi. İtfaiyenin soğutma çalışmasından sonra yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 10:38:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?