3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaraspor Fenerbahçe'yi ağırlayacak

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında, Fenerbahçe'yi Yenikent ASAŞ Stadı'nda ağırlayacak olan Ankaraspor, zorlu mücadeleye mutlak puan parolası ile çıkacak.

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklamada, bu karşılaşmadan beraberlik veya galibiyet, ne olursa olsun mutlaka puan beklediklerini söyleyerek, Mavi-beyazlıların acilen puana ihtiyacı olduğunun söyledi.

Kocaman açıklamasında, "Haftalardır beklediğimiz tek şey var, o da puan alabilmek. Küçük bir değerlendirme yapmak gerekirse, Kayserispor maçına kadar yükselen bir takımımız vardı. Ancak Kayserispor maçının 85. dakikasıyla 90+2. dakikaları arasında arka arkaya gelen iki golle toparlanma sürecimiz geriye doğru gitti. Takımımızda bir öz güven parçalanması oldu. Sürekli söylemeye çalıştığım şuydu, vazo kırıldığı zaman toparlamak biraz daha zorlaşıyor. Ancak oyuncularımın iradesine bu konuda son derece güveniyorum" dedi.

Üst sıralardan, orta sıralara ve şimdide alt sıralara doğru gerilediklerine dikkat çeken Kocaman, sözlerine şöyle devam etti: "Rakiplerimizin son dönemlerdeki dirençlerinin artması ve ihtiyaç sahibi olmaları, açıkçası bizimde sıkıntılarımızı biraz daha büyüttü. Fenerbahçe maçından ne bekliyorsunuz diyorsanız. Puan bekliyorum. Beraberlik, galibiyet ne olursa olsun, ama mutlaka puan bekliyorum. Bir taraftan da son maçtan bu tarafa söylediğim gibi üst gruptan koptuk, orta grubu temsil ediyorduk. Fakat şu anda alt gruba doğru gidiyoruz. Sonuç olarak ta acilen puana ihtiyacımız var."

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 16:08:16
Güncelleme :16 Nisan 2009 Perşembe 16:18:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?