3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaraspor ikinci yarıya hazırlanıyor

Ankaraspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da günde çift antrenmanla sürdürüyor. Antrenmana sakatlığı bulunan kaleci Senecky katılmazken, Özer Hurmacı ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Belek'teki Rixos Otel'de Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde sabah saatlerinde yapılan antrenmanda Mavi-beyazlı futbolcular, açma germe hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

Antrenmanda dizindeki sakatlık nedeniyle Özer Hurmacı takımdan ayrı düz koşu yaparken, omzundaki ağrıları devam eden kaleci Senecky ise salonda çalıştı. Bu arada çift kale maçın sonlarına doğru Bilal Kısa sakatlık geçirerek antrenmanı yarıda bıraktı. Bilal'in sakatlığının ciddi olmadığı bildirildi.

Antrenman sonrası İHA'ya özel açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Aykut Kocaman, ilk yarıda gösterdikleri başarıyı ikinci yarıda da tekrarlamak istediklerini söyledi. Sakatlıklardan dert yanan Kocaman, "Özellikle son haftaya bayağı hasarlı girdik. 7-8 futbolcumuz sakattı. Şimdi bunların iyileşmesi için çabalıyoruz" diye konuştu.

İkinci yarıda takım olarak en büyük hedeflerinin tüm maçları kazanmak olduğunu vurgulayan Kocaman, "İkinci yarıda beklentimiz, maç bazında her maçı galip kapatmak. En büyük hedefimiz önümüzdeki Kayserispor maçını iyi oynayıp kazanmak. Eğer maçları hedef alırsanız işiniz daha kolay" dedi.

Kocaman, takımın yıldız futbolcusu Özer Hurmacı ile ilgili transfer iddialarına da değinerek, "Transfer dönemindeyiz. Bu çok doğal. Nasıl ki biz bir takım transfer görüşmelerinde bulunuyorsak bizim futbolcularımızla da ilgilenenler olacak. En büyük amacımız bu süreci en az hasarla atlatmak. Sanırım en doğru tanımlama bu. Özer giderse de iyi olur gitmezse de iyi olur. Bizim ve yönetimin aldığı bazı kararlar var. Bu kararların doğrultusunda gitmek zorundayız. Bundan sonrası futbolcunun yeteneğinde olan bir durum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 15:29:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?