3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaraspor'da hedef; galibiyet

Ankaraspor'un tecrübeli futbolcusu Adem Koçak, kendi sahalarında oynayacakları Bursaspor maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu belirterek, bu karşılaşmayı kazanarak yeni bir çıkış yakalamak istediklerini dile getirdi.

Ankaraspor'da gözler hafta sonu kendi sahasında Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmaya çevrildi. Tecrübeli futbolcu Adem Koçak, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini söyleyerek, "Lige verilen arayı Antalya'da kampa girerek değerlendirdik ve burada eksiklerimizi tamamladık. Belek'te yapmış olduğumuz kamp takım olarak konsantrasyonumuzu toplamamızı sağladı. Şu anda tek hedefimiz önümüzdeki Bursaspor maçını kazanmak" diye konuştu.

Sezonun ikinci yarısında oynadıkları oyunu skora yansıtamadıklarını ifade eden Adem Koçak, artık bu duruma bir dur diyerek, oynayacakları mücadelelerden puan ya da puanlar almayı hedeflediklerini söyledi.

Sezonun ilk yarısında Bursaspor'u kendi evlerinde 1-0 yendiklerini hatırlatan Adem Koçak, "Rakibimizin nasıl oynadığını çok iyi biliyoruz ve biz de ona göre bir oyun sistemi kuruyoruz. Sezonun ilk yarısında rakibimizi nasıl mağlup ettiysek, Cumartesi günü de inşallah oynadığımız oyunla bu karşılaşmadan galip ayrılacağız" ifadelerini kullandı. Ligin ikinci yarısında Ankaraspor üzerinde dolaşan kara bulutların bu karşılaşmadan sonra dağılacağına inandığını söyleyen Adem Koçak, Bursaspor maçıyla birlikte taraftarlarının yüzünü yeniden güldüreceklerini sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 17:58:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?