3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaraspor'da şok gelişme!

Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Ankaraspor'da 8 futbolcunun Gaziantepspor maçı sonrasında yedikleri yemekten rahatsızlanarak hastanelik oldukları öğrenildi.

Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Ankaraspor'da şok bir gelişme yaşandı. Ligin 3. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile 1- 1 berabere kalan Ankaraspor'da yedikleri yemekten sonra rahatsızlanan 8 futbolcunun hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Gaziantepspor maçı sonrasında toplu halde yemek yiyen Ankaraspor'da futbolcular Stefan Senecky, Erich Brabec, Aydın Karabulut, Neca, Ömer Aytan, İlhan Parlak, Adem Koçak ve kaptan Hürriyet Gücer'in yedikleri yemekten dolayı
rahatsızlandıkları ve hastaneye kaldırıldıkları öğrenildi.

Bu futbolcuların serum tedavisi gördüğü ve Galatasaray maçında oynayıp oynamayacaklarının belirsiz olduğu ifade edildi. Hürriyet dışındaki futbolcuların rahatsızlıklarından dolayı yapılan çalışmalara katılmadıkları ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Ankaraspor Teknik Direktörü Jurgen Rober eksik oyuncuların sıkıntılarını yaşadıklarını belirterek, "Ben ve teknik ekibim eğer lisans çıkartırsak Galatasaray maçında belki kadro problemi yaşamayız" şeklinde espri yaptı. Ankaraspor'da ayrıca Gaziantepspor maçında sakatlanan Özgür Çek ve golcü Konate'nin de Galatasaray karşısında forma giymesi beklenmiyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 14:12:05
Güncelleme :27 Ağustos 2009 Perşembe 14:19:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?