3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankaraspor'da tek hedef galibiyet

Ankaraspor, Turkcell Süper Ligi'nin 18. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmada galibiyet hedefliyor.

Bu sezon ligde gösterdiği performansla dikkatleri çeken ve puan cetvelinde 4. sırada kendisine yer bulan Ankaraspor, şampiyonluk adaylarından Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Batıkent ASKİ Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları devam eden Baki Mercimek ve Murat Tosun ile Konyaspor'a kiralanan Fredrik Risp katılmadı. Antrenmanda Mavi-beyazlı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular, gruplar halinde çalıştı. Bir grup kanattan gelen ortalara gol çalışması yaparken, diğer grup ise uzaktan şut denemelerinde bulundu.

Teknik direktör Aykut Kocaman, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, ligde ve kupada önemli bir periyodun içinden geçtiklerini ifade ederek, bu periyotta alacakları sonuçların yol haritalarını belirleyeceğini söyledi. Takım içinde olumlu bir hava bulunduğunu ve bu olumlu havayı Trabzonspor karşısında sahaya yansıtmak istediklerini belirten Kocaman, "Bu maçı kazanırsak hem rakibimizin üzerine çıkacağız hem de rüzgarı arkamıza alacağız. Bu maçta olası yapabileceğimiz bir puan kaybı yarışı terketmemiz anlamına gelmez. Maç öncesi düşüncelerimiz saha içinde ne kadar gerçekleşecek bunu maç günü göreceğiz. Çünkü rakip çok değerli ve güçlü. Fenerbahçe karşısında aldıkları puan ve sergiledikleri iyi oyunun moraliyle sahaya çıkacaklar" diye konuştu.

Mavi-beyazlı futbolcular Hürriyet Gücer ve Adem Koçak, takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını ve Trabzonspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak, puan durumunda rakiplerinin üzerine çıkmak istediklerini söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 11:14:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?