3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ankarasporlu futbolcular evde kaldı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından küme düşürülen ve futbolcularına 15 gün transfer hakkı tanınan Ankaraspor'a hiçbir kulüp resmi teklifte bulunmadığı ortaya çıktı.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kamuoyunda sürekli olarak haklarında transfer haberleri çıkan Ankarasporlu futbolcular için başkent ekibine hiçbir resmi teklif yapılmadı.

Kadrosunda birçok kaliteli futbolcu bulunduran Ankaraspor ile birkaç menajer dışında hiçbir kulübün irtibata geçmediği kaydedildi. Bu durum ise Ankaraspor'u kara kara düşündürüyor. Ankaraspor yönetimi kadrolarındaki futbolcuları ellerinden çıkaramamaları durumunda, bu futbolcuların sözleşmelerinde yer alan paraları nasıl

ödeyeceğini hesaplamaya çalışıyor. Ankarasporlu futbolcuların antrenman ve maç eksiğinin de her geçen gün artması başkent kulübü için ayrı bir sıkıntı oluşturuyor.

Öte yandan Ankaraspor'un küme düşürülmesinin ardından 4 futbolcunun Ankaragücü ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Mavi-beyazlı futbolcular Adem Koçak, Bilal Kısa, Baki Mercimek ve Özgür Çek'in Ankaragücü ile prensipte anlaştığı ve bu kulüp ile antrenmanlara çıkmaya başladığı ifade edildi. Bu 4 futbolcu için iki kulübün önümüzdeki günlerde görüşeceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 12:55:00
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 13:19:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?