3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Aşırı hız kaza getirdi!

ANKARA'DA TRAFİK KAZASI : 3 YARALI

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan otomobil orta refüjde bulunan ağaca ve aydınlatma direğine çarptı.

Araç içerisinde sıkışan yaralılar olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sabaha karşı meydana gelen kazada, Selim Şimşek idaresinde 06 AD 1845 plakalı otomobil Batıkent 5. Cadde üzerinde iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak orta refüjde bulunan ağaçlara ve aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile aydınlatma direği otomobilin üzerine devrildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri, araç içerisinde sıkışan yaralıları kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Kazanın ardından hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü Selim Şimşek, Taşkın Geyve ve Tonya Tosun itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmalarının ardından sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

ANKARA'DA TRAFİK KAZASI : 3 YARALI
ANKARA'DA TRAFİK KAZASI : 3 YARALI
ANKARA'DA TRAFİK KAZASI : 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 09:14:05
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 11:24:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?