3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Banka hırsızları kol geziyor!

Başkent'te meydana gelen hırsızlık olayında bir bankadan 60 bin TL alan bir kişi kayıplara karışırken, bir banka ise kar maskeli soyguncular tarafından soyulmak istendi.

Alınan bilgiye göre, Yenimahalle GİMAT Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Türk Ekonomi Bankası (TEB) GİMAT Şubesi'ne gelen silahlı bir kişi, banka çalışanlarını etkisiz hale getirdikten sonra veznede bulunan 60 bin TL'yi alarak kaçtı. Görgü tanıkları, soyguncunun 1.70 boylarında 30-35 yaşlarında olduğunu söylerken, şahsın soygun sırasında taktığı şapka ise banka yakınlarında bulundu.

Öte yandan aynı saatlerde Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Finansbank Ostim Şubesi'nde soygun girişimi yaşandı. Kar maskeli ve ellerinde pompalı tüfek olan 2 kişi, bankayı soymak istedi. Banka çalışanlarının direnmesi üzerine paniğe kapılan soyguncular para alamadan kaçtı. Şahıslar tarafından banka girişine bırakılan şüpheli paket ise boş çıktı.

Soygunlar nedeniyle Ankara polisi alarma geçti. Şehrin giriş ve çıkışlarında uygulama başlatıldı. Şüpheli kişi ve araçlar arandı. Soyguncuların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 21:37:51
Güncelleme :30 Ocak 2009 Cuma 21:41:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?