3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Basın Turnuvası start alıyor

YENİMAHALLE BASIN TURNUVASI BAŞLIYOR

Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği ve 27 basın kuruluşun altı grupta mücadele edeceği Yenimahalle Belediyesi Basın Turnuvası 7 Kasım 2009 Cumartesi günü başlıyor.

Önceki gün yapılan kura çekimin ardından turnuvanın ilk maçının 7 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de Gazete Habertürk ile İhlas Haber Ajansı arasında oynanacak. Hasan Doğan Stadyumu'nda yapılacak turnuvanın ilk maçının ardından günün diğer maçları Milliyet-Kanal 7, Yeni Şafak-Star TV, Anayurt-Milli Gazete arasında oynanacak.

Turnuvayla ilgili her türlü bilgi ve gelişme www.basinturnuvasi.yenimahalle.bel.tr adresinden takip edilebilecek. Takımlar diğer takımların müsabakaları ilgili sonuçları, averajları bu siteden takip edebilecekler. Sürekli güncellenecek olan sayfada ayrıca görüntü ve fotoğraflarla maçlar sıcağı sıcağına sunulacak.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, basın mensuplarının yoğun bir tempo içinde çalıştıklarını belirterek, "Haber peşinde koştururken basın mensuplarımız spora ve kendilerine vakit ayırmaya zaman bulamıyorlar. Bu turnuva ile stres atabileceklerini ve bir arada vakit geçirerek dostluklarını pekiştireceklerini düşünüyorum. Dilerim bu tür turnuvalar önümüzdeki yıllarda da devam eder. Turnuvadan kazanacakları enerjiyi çalışmalarına aktararak toplumu aydınlatma görevini daha pozitif bir ruh haliyle yapacaklarını umuyorum. Hak eden kazansın" dedi.

Turnuvaya 27 basın kuruluşu kendi aralarında takım kurarak katıldı. Yenimahalle Belediyesi'ne ait Hasan Doğan Stadyumu'nda yapılacak olan karşılaşmalar 6 grupta gerçekleşecek. İlk üç grupta 4 takım, diğer 3 grupta 5 takım mücadele edecek. 4'lü gruplarda ilk iki sıraya takım ve en iyi 3. takım gruplarından çıkacak. 5'li gruplarda ise gruplarında ilk 3 sıraya girecek takım 2. tura çıkmaya hak kazanacak. Müsabakalar 2'inci turda tek maç eleme sistemiyle devam edecek ve 2. turun ardından turnuva çeyrek final yarı finalle devam edecek. Yenimahalle Basın Turnuvası'nın şampiyonu final maçıyla belli olacak. Yenimahalle Belediyesi Basın Turnuvası'nda 27 takım mücadele edecek.

Hasan Doğan Stadyumu'nda yapılacak maçlar öncesi gruplar şöyle:

"1. Grup: Sabah Gazetesi, FOX Tv, Anadolu Ajansı, NTV

2. Grup: Akşam Gazetesi, Hürriyet Gazetesi, Kanal B, ATV

3. Grup: Kanal D, TRT, Kanal A, TGRT Haber

4. Grup: Zaman Gazetesi, Halk TV, Ses TV, HaberTürk TV, Show TV

5. Grup: Yeni Şafak Gazetesi, Milli Gazete, Anayurt Gazetesi, Star TV, Cihan Haber Ajansı

6. Grup: HaberTürk Gazetesi, Kanal 7, Milliyet Gazetesi, İhlas Haber Ajansı, CNN TÜRK."

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2009 Çarşamba 12:36:33
Güncelleme :4 Kasım 2009 Çarşamba 12:38:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?