3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Ak esnaf denetiminde

Keçiören Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı'nı vatandaşların sağlıklı ve huzur içinde geçirmesi için bütün tedbirleri alıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın da bizzat katıldığı esnaf denetimlerinde işyerleri belediye sağlık ekipleri ve zabıtalar tarafından sıkı bir şekilde denetleniyor.

Belediye ekipleri tarafından düzenli şekilde yapılan denetimler yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla artırıldı. Denetimler özellikle gıda, şekerleme ve çikolata satışının yapıldığı yerlerde esnafın kurallara uygun üretim ve satış yapmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Başkan Ak, halk sağlığını doğrudan etkileyebilecek gıda, üretim ve satış yerlerini yaklaşan bayram nedeniyle sıkı bir şekilde denetlediklerini belirterek, "Halkın sağlığı bizim için çok önemli onun için çikolata ve şekerleme imalatı yapan yerlerde titizlikle durmamız gerekiyor. Halkın sağlığıyla ilgili konularda asla müsamahamız yok. Gereği neyse onu yapacağız" dedi.

Toplum olarak halkın sağlığı ilgili konularda bilinçlenmemiz gerektiğini söyleyen Başkan Ak, "Bu konuda hem esnafımıza hem de vatandaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Herkes üzerine düşen görevi yaptığı takdirde daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşamış oluruz. Halkımız aldığı ürünlerin son kullanma tarihine, üretim izni olup olmadığına, paketlemesine baksın, esnafı uyarsın. Esnaf da bu konulara hassasiyet gösterirse her şey kendiliğinden hallolur''dedi.

Başkan Ak, ayrıca vatandaşların şikayetlerini 24 saat 361 10 83 numaralı telefondan Zabıta Müdürlüğüne bildirebileceklerini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 11:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?