3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Ak muhtarlarla buluştu

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, belediye olarak mahalle muhtarlarıyla aylık toplantılar yaptıklarını belirterek, her ay farklı bir konuyu masaya yatıracaklarını ifade etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Celal Semiz, belediye meclis üyeleri ve ilgili bürokratların da katıldığı toplantıda mahalle muhtarı Ali Gölpınar Mahallesi'nin sorunlarını anlattı.

Semiz'i dinleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yönetim anlayışı olarak katılımcılığı esas aldıklarını vurgulayarak, "Mahallelerimizin meselelerini çözerken halkımızla ve o mahallenin seçtiği muhtarlarımızla istişare halinde oluyoruz. Biz bir mahallede bir karar vereceksek, bundan mutlaka mahalle muhtarının veya meclis üyelerinin haberi olacaktır. Çünkü biz ne karar alırsak alalım, eğer sizlerin karar mekanizmasında katılımı yok ise başarılı olamayız" dedi.

Belediye olarak mahalle muhtarlarıyla aylık toplantılar yaptıklarını, geçen ay yapılan toplantıda EGO yetkililerinin de katılımıyla Keçiören'de ulaşım konusunu masaya yatırdıklarını belirten Başkan Ak, bu toplantıların devam edeceğini, bu ayki toplantının konusunun da altyapı olacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 18:10:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KIZILCAHAMAMLILAR DERNEGİ YÖN.KUR IP: 88.250.58.xxx Tarih : 2.06.2009 16:15:09

Sayın Keçiören Belediye Başkanımız  Mustafa Ak' a Kızılcahamamlılar Dernegi Genel Başkanımız Beyhan SARI  ve Yönetim Kurulu adına bu güzel organizesinden dolayı teprik eder Başarılarının devamını diler Sivil Toplum Örgütleri,Muhtarlar ve Keçiörenliler'le Turgut  Başkan gibi sıcak samimi  diyaloklar kurmasını dileriz.Başarılarındaüzerimize düşen  her konuda yanlarındayız.