3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Akgül dert dinledi

Fen İşleri Müdürlüğü'nün çalışmalarını inceleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Fen İşleri Müdürlüğü'nün yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmalarını inceledi. Akgül'e bölge gezisinde Başkan yardımcıları Ahmet Müfit Yıldırım, Erdoğan Karadağ ve Fen İşleri Müdürü Orhan Ağa eşlik etti.

Mamak Belediyesi tarafından ilçede, bölgesel odaklı ekonomik cazibe merkezi oluşturmak amacıyla yapılan Başak, Ekin ve Duralialıç iş merkezlerinde incelemelerde bulunan Akgül, iş merkezlerinin yatırımların ilçenin ticari ve kentsel açıdan gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti. İmar planlarıyla ilgili çalışmalar için titiz bir hazırlık yürüttüklerini belirten Akgül, çağdaş ve modern bir Mamak için gereken bütün adımları atacaklarını söyledi.

Parkları da gezen Akgül'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mamaklıların şikayet ve isteklerini dinleyen Akgül, eksiklerin belirli bir program dahilinde, en kısa sürede giderileceğini söyledi. Mahalle sakinlerinden bir de ricada bulunan Akgül, "Mamak'ta vatandaşların dinlenebileceği, spor yapabileceği, çocuklarıyla vakit geçirebileceği 182 parkımız var. Parkı bekçi değil, sevgi korur. Parklarımıza sahip çıkalım. Sizden tek isteğim bu" dedi.

Hurin Yavuzalp Lisesi'nde, belediye tarafından yapımı gerçekleştirilen spor tesislerinde incelemelerde bulunan Akgül, 400 metre koşu yolu, basketbol ve futbol sahası, 3 adet kapalı 3 adet açık tenis kortu bulunan 20 bin metrekare alan üzerine kurulan Yeşil Bayır Spor Kompleksi'nde ve standart ölçülerde çim sahaya sahip, basketbol sahası ve tenis kortunu içinde barındıran Bayındır Spor Kompleksi'nde yetkililerden bilgi aldı.

Akgül, Başak Mahallesi'nde bir marketin açılışına da katıldı. Hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelesini kesen Akgül, işyerlerinin bölgenin gelişimine büyük katkı yaptığını belirtti. Akgül, "İşletme bölgemize hayırlı olsun. Önemli olan yeni açılan iş sahalarıyla bölgemizin gelişmesi. Yapılmış olan çalışmaların artmasını ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Yerel yöneticiler olarak bu konuda biz de gerekli desteği vereceğiz. Bu yatırımı gerçekleştirdiğinden dolayı Mamak Belediyesi olarak işletme sahibine teşekkür ediyoruz" dedi.

Başak Mahallesi'ne güzel hizmetlerin yapıldığını kaydeden Akgül, yeni hizmetlerin de yolda olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 14:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?