3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Akgül iftar çadırında

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Boğaziçi’nde kurulan iftar çadırını ziyaret ederek, vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Akgül, iftarın ardından Boğaziçi’nde ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine çat kapı ziyarette bulundu.

5 İftar Çadırı

Mamak Belediyesi, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Ramazan ayında ilçenin 5 değişik noktasına iftar çadırı kurdu. Türközü 2. Cadde, Gülveren Plevne Caddesi, Abidinpaşa Makromarket yanı, Boğaziçi pazar yeri ve Yeşilbayır mahallesinde kurulan iftar çadırlarından binlerce vatandaş yararlanıyor.

Akgül, Boğaziçi’nde

Her gün ilçenin değişik noktasındaki iftar çadırını ziyaret eden Başkan Akgül, orucunu Boğaziçi pazaryerinde kurulan çadırda açtı. İftar çadırında vatandaşlarla sohbet ederek, ramazanlarını kutlayan Akgül’e, belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Birlik Ruhu Oluşuyor

Mamak’ta iftar çadırlarının geleneksel hale geldiğini belirten Akgül, “Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Ramazan paylaşma ve dayanışmanın en çok yaşandığı ay. İftar sofralarıyla vatandaşlar bir araya gelip, kaynaşıyor. Toplumun her kesiminden buluşan insanlar, birlik ruhunu oluşturuyor. Bolluk ve bereket ayı olan Ramazan ihtiyaç sahibi olan vatandaşların yüzünü güldürüyor” dedi.

Çat Kapı Ziyaret

İftarın ardından Boğaziçi’nde ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine çat kapı ziyarette bulunan Akgül, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 08:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?