3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Akgül laboratuar açtı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Rotary Yeşiltepe İlköğretim Okulu Fen Laboratuarı’nın açılışı için düzenlenen törene katıldı. Başkan Akgül, laboratuarı okula kazandıran Rotary Kulübüne teşekkür ederek, “Hizmetlerin bölgemize yapılması bize ayrıca gurur veriyor” dedi.

Rotary’den Fen Laboratuarı

2006 yılında, Rotary Yeşiltepe İlköğretim Okulu’nu yapan Rotary Kulübü, okula bir de fen laboratuarı kazandırdı. Fen laboratuarının açılışı için düzenlenen törene Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç ve Rotary Kulübü adına Gürsel Yazıcı katıldı.

Açılışı Akgül ve Kılıç Yaptı

Hayırlı uğurlu olsun dilekleriyle Kılıç ile beraber laboratuarın açılış kurdelesini kesen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, eğitim camiasına hizmet eden Rotary Kulübü’ne teşekkür etti.

“Eğitim Gelecektir”

Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın tek yolunun eğitimden geçtiğine vurgu yapan Akgül, “Biz bu eğitimi gelecek adına çocuklarımıza vermek zorundayız. Böylesine güzel hizmetlerin bölgemizde gerçekleştiriliyor olması bize ayrıca gurur veriyor” dedi. Mamak’ın böyle hizmetlere ihtiyacı olduğunun altını çizen Akgül, daha nice hizmetlerde buluşmak dileğiyle sözlerini noktaladı.

“Yüreğinize Sağlık”

Kılıç da “Bu hizmeti yapanların eline, koluna yüreğine sağlık. Bu okulu temelinden alıp, sonuna kadar götüreceğinizi biliyorduk” diye konuştu. Mamak Belediyesi’nin bölge okullarına 13 fen laboratuarı ve 12 spor salonu kazandırdığını hatırlatan Kılıç, eğitim camiasından maddi manevi desteğini esirgemeyen Akgül’e teşekkür etti.

İstinat Duvarı

Yazıcı’nın okula istinat duvara yapılması isteğini de geri çevirmeyen Akgül, öğrencilerin yoğun ilgisi arasında okulu gezdi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 10:51:03
Güncelleme :11 Kasım 2009 Çarşamba 11:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?