3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Akgül'den basına yemek

Yazılı ve görsel medya çalışanları Mamak Belediyesi’nin geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği yemekte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ramazan ayı boyunca yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akgül, İstanbul ve Tekirdağ’da meydana gelen sel afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehit askerlerimize de Allah’tan rahmet dileyerek, bir daha böyle üzücü olayların yaşanmamasını temenni etti.

Geleneksel İftar Yemeği

Mamak Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde basın mensuplarını ağırladı. Abidinpaşa Lale Restoran’da düzenlenen yemeğe medya çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Ulusal ve yerel medya çalışanlarının katıldığı iftara ev sahipliği yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, konuklarıyla tek tek ilgilendi.

Akgül’den Teşekkür

Yemek sonrası bir konuşma yapan Başkan Akgül, konuklarına iftar yemeğine katılım gösterdikleri için teşekkür etti. Akgül, güzel bir Ramazan akşamında basın mensuplarıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

“Milletimizin Başı Sağ Olsun”

Akgül, İstanbul ve Tekirdağ’da meydana gelen sel afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve Güneydoğu’da şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diledi. “Milletimizin başı sağ olsun” diyen Başkan Akgül, bundan sonraki süreçte böyle üzücü olayların yaşanmaması temennisinde bulundu.

Mamak’ta Ramazan Etkinlikleri

Mamak Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında bilgi veren Akgül, “Vatandaşlarımızın Ramazan’ı huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için bir takım etkinlikler gerçekleştirdik. Bundan sonra da çok güzel çalışmalara imza atacağız” dedi. Akgül, basın mensuplarına da gösterdikleri ilgiden ve etkinlikleri gazete sayfalarına taşıdıklarından dolayı teşekkür etti.

Biz Bir Aileyiz

Akgül, “Göreve ilk başladığım gün ‘biz bir aileyiz’ demiştim. Bir aile olarak zaman zaman bir araya gelip olumlu olumsuz her şeyi paylaşacağız” diye konuştu. Akgül, konuklarının gelecek Ramazan Bayramı’nı kutlayarak sözlerini noktaladı.

Koyu Sohbet

Konuşmasının ardından Başkan Akgül basın mensuplarıyla sohbet ederek, Mamak’ta öncelikli gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2009 Çarşamba 08:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?