3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Akgül'den iftar yemeği

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilçe protokolüne iftar yemeği verdi.

Mamak Belediye Başkanlığı’ndaki iftar yemeğinde, tasavvuf müziği eşliğinde oruçlarını açan davetliler sohbet etme imkanı buldu.

Akgül’den İftar Yemeği

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilçe protokolüne iftar yemeği verdi.

İftara yoğun katılım

Mamak Belediye Başkanlığı’ndaki yemeğe muhtarlar, okul müdürleri, ilçe emniyet ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ile kaymakamlık personeli, müftülük ve din görevlileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. Mamak Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de tam kadro hazır bulunduğu iftar yemeğinde davetliler, tasavvuf müziği eşliğinde oruçlarını açtı.

Teşekkür Konuşması

İftar sonrası bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, davetlilerin Ramazan ayını kutlayarak, iftar yemeğine teşrif ettikleri için teşekkür etti. İftar yemeklerinin zengin fakir ayırt etmeksizin toplumun her kesimindeki insanları bir araya getirerek, kaynaşmasını sağladığını belirten Başkan Akgül, Ramazan ayının önemine değindi.

Halkımızla İç İçe Oluyoruz

Başkan Akgül, “Ramazan ayı birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan bolluk ve bereket ayı. Ramazan’ın kendine has güzellikleri var biz de bu güzellikleri yaşatmaya çalışıyoruz. Bölgede her gün halkımızla iç içe oluyoruz. Gücümüz yettiğince de yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2009 Cumartesi 10:03:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?