3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Akgül'e AÜ'den plaket

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Bilim Dalı ve Kök Hücre Nakil Ünitesi hastalara yeni yüzüyle hizmet verecek.

Binanın ünite birimleri Mamak Belediyesi’nin de katkılarıyla tamamen yenilendi. Binanın açılışı nedeniyle düzenlenen törende A.Ü. Tıp Fakültesi Rektörü Profesör Doktor Cemal Taluğ, desteklerinden dolayı Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e teşekkür plaketi verdi.

Ünite Birimleri Yenilendi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Bilim Dalı ve Kök Hücre Nakil Ünitesi hastalara daha iyi şartlarda hizmet verecek. Binanın ünite birimleri Mamak Belediyesi’nin de katkılarıyla yenilendi. Binanın açılışı için düzenlenen törene Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, A.Ü. Tıp Fakültesi Rektörü Profesör Doktor Cemal Taluğ ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı İlker Ökten ve hastane personeli katıldı.

İçten Bir Plaket

Başkan Akgül’e desteklerinden dolayı plaket takdim eden Rektör Taluğ, “Mamak Belediyesi ile Ankara Üniversitesi arasında sevgi ve saygı çerçevesine dayalı işbirliğinin kurulmasında Başkan Akgül’ün çok büyük katkısı var. Kendilerinden büyük destek alıyoruz. Bu işbirliğinin devam etmesi dileğiyle bu plaketi kendisine içtenlikle sunuyorum” dedi.

“Amacımız İnsana Hizmet”

Plaketi Mamaklılar’ın adına aldığını belirten Başkan Akgül de hizmetlerin Mamak sınırları içerisinde gerçekleştirilmesinden dolayı büyük gurur duyduğunu söyledi. Kurumlar arası diyalogun önemine dikkat çeken Akgül, “Kurumlar arası diyalog olmazsa sonuca ulaşılmaz. Hepimizin ortak amacı insana hizmet etmek. Bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde desteğimiz sürecek. Nice açılışlarda bulunmak dileğiyle” diye konuştu.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2009 Salı 12:45:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?